Moores Legal

Distinguished law firm Moores were relocating to Hawthorn after many years in Box Hill. Having found a location and an architect, the initial quotes from builders came in over budget. Simbuilt were invited to provide a quotation, including cost saving options where they could be found. The Simbuilt solution included significant savings whilst preserving the original design intent.

By taking an in-depth look at the project, changes focused on the internal construction of the partitions and windows as well as finding more efficient solutions for the joinery construction and LED panels. The finished space provided a light-filled, open, collaborative space: a significant upgrade from their previous office.

Category
Corporate
Location
5 Burwood Road,
Hawthorn VIC
Client
Moores
Completion
October 2016
“The quality of the final product has delighted our architect but more importantly, has thrilled the members of the Moores team and impressed all of its clients” David Wells – Managing Principal
By taking an in-depth look at the project, changes focused on the internal construction of the partitions and windows as well as finding more efficient solutions for the joinery construction and LED panels. The finished space provided a light-filled, open, collaborative space: a significant upgrade from their previous office.
_DMS0007_LR
_DMS9966_LR